قرن 21 قرن برده داری افکار و اندیشه ها (1)
منظور از برده افرادی است که در اسارت کامل به سر می برند و برای کاری که می کنند حتی حقوقی ناچیز دریافت نمی کنند و نمی توانند کوچک ترین بخش از سرنوشت خود را به دست خود رقم بزنند. در برده داری امروز، رنگ پوست، نژاد و قومیت اهمیت کمتری دارد و چیزی که مهم تر است ضعف، محرومیت،عدم آگاهی و زودباوری است.
گاهی با شنیدن نام برده ناخودآگاه در ذهن ما سیاهان افریقایی و غل و زنجیر تداعی می شود، اما امروزه دوره ی این نوع برده داری به پایان رسیده و شکل جدیدی از برده داری به وجود آمده است که به مراتب از نظام های برده داری قبل خطرناک تراست .
انسان هایی که به آگاهی و بلوغ عقلی نرسیده اند آن چنان با زنجیرهای نامحسوس، اما تاثیر گذار این نوع برده داری انس می گیرند که تنها راه پر شدن خلاهای زندگی و تکامل شخصیت خود را در عمل به وعده های دروغین وپوچ آن می دانند.
ممکن است شکل ظاهری خانه ها ، شهرها، لباس،زبان،رسوم ،اداب ومعتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شدودر تمام اعصار می توان به وسیله ی گفته ها و نوشته های دروغ مردم را فریفت.زیرا همان طور که مگس ،عسل را دوست دارد مردم هم دروغ،ریا و وعده های پوچ را که هرگزعملی نخواهند شد را دوست دارند.
آیا نمی بینید که مردم چگونه در میدان ،اطراف نقال ژنده پوش را که روی خاک نشسته ولی دم از زر وگوهر می زند و به مردم وعده ی گنج می دهد می گیرند و به حرف هایش گوش می دهند.
چون بعضی از غذاها ، لباس ها و وسایل زندگی تا دیروز نبوده وامروز متداول شده ،مردم تصور می نمایند که امروز غیر از دیروز است ولی متاسفانه امروز هم مانند
دیروز کسی حقیقت را دوست ندارد.
جالب است بدانیم 80 در صد جمعیت دنیا در کشورهای جهان سوم ودرحال توسعه زندگی
میکنند در حالی که فقط 10 در صد اخبار دنیا توسط رسانه های این کشورها مخابره
میشود و90درصد اخبار دنیا توسط خبرگزاری های بزرگ امریکا،انگلیس ،فرانسه وروسیه
تهیه و مخابره می شود .هزینه های راه اندازی واداره این خبرگزاری ها سر به فلک میکشد .
به راستی آنها چرا این همه هزینه می کنند؟ آیا تا کنون این را از خود پرسیده اید؟