کنکور آخرین ایستگاه استعدادکشی/صنعت کنکور و مافیای کلاس های تضمینی
تب کنکور هر ساله با فرا رسیدن تیرماه بالا می گیرد و این غول استعدادکش در طی چند ساعت زحمات 12 ساله دانش آموزان را به هدر می دهد.
بیش تر قبول شدگان کنکور، در سال اول رتبه مورد نظر را کسب نمی کنند و پس ازیک سال تحمل فشار روحی و استرس بالا و همچنین هدر دادن یک سال از دوران جوانیشان در رشته ای بر خلاف رشته مورد علاقه خود مجبور به انتخاب رشته می شوند تا تاوان 12 سال امتحانات تشریحی را در چند ساعت به صورت تستی پس بدهند.
صنعت کنکور و مافیای کلاس های تضمینی کنکور نظام آموزش و پرورش را در خدمت طبقه ثروتمند در آورده تا نقش استعداد در نظام آموزش و پرورش روز به روز کم رنگ تر گردیده و جای خود را به حق ثبت نام در کلاس های تضمینی دهد.
در ایران، سازمان سنجش آموزش کشور که سازمانی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، متولّی اصلی برگزاری کنکور سراسری برای ورود به دانشگاههای دولتی است البته طبق نظر بسیاری از نظریه پردازان و اساتید دانشگاه در ایران یک آزمون چهارگزینهای به این شکل نمیتواند ابزار مناسبی برای تعیین سطح علمی و بهره هوشی داوطلبان باشد. آنها یکی از دلایل ضعف ایران در تربیت فارغ التحصیلان خصوصاً در رشته پزشکی را همین ضعف تعیین سطح دانستهاند زیرا اساتید معتقدند با اینکه پزشکان ایران جزو برترین پزشکان دنیا هستند اما اکثراً فارغالتحصیل دانشگاههای خارج از ایران محسوب میشوند. این آزمون در هر سال یک بار در ماه تیر برگزار میشود و به صورت یک مرحلهای و برای پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، زبانهای خارجی و هنر بهطور جداگانه برگزار شد.
اوّلین کنکور ایران در سال ۱۳۴۸ برگزار شد و ۴۷٫۷۰۳ نفر داوطلب در آن شرکت کردند. سؤالات اوّلین دورهٔ کنکور، به صورت سؤالات جواب کوتاه طرّاحی شده بود.
لطفا از وبلاگ من دیدن کنید تا مافیا کنکور رو بهتر بشناسید:
http://ghalamchifacts.blogfa.com